Stories

1 topp
3 outfits

Somliga dagar är det omöjligt att veta vad man ska ha på sig. Du stirrar in i en mörk garderob med tjocka tröjor och mjuka ulltoppar som ska skydda dig mot den kyliga höstluften. Men säsongens must-have plagg behöver inte kännas oinspirerande. Tvärtom. En enkel topp, som vår camisole i mjuk merinoull, kan kombineras i flera outfits. Se bara här.

1. Du har kanske alltid tänkt att en ulltopp ska användas under andra plagg? Då måste du tänka om. 90-talsstilen är tillbaka och snygga ulltoppar med tunna band passat perfekt över en tunn, ribbstickad polotopp eller t-shirt, om vädret tillåter. Kombinera överdelarna med en kjol i mocka. Stoppa ner både den höghalsade toppen och camisolen i kjolen och du har en av modevärldens trendigaste outfit.

2. En snygg outfit är aldrig för komplicerad. Ha på dig vår camisole tillsammans med ett par klassiska Levi´s jeans med hög midja. Släng en röd skinnjacka över axeln när vinden kommer krypande.

3. 90-talets trender gör, som sagt, comeback och ingenting påminner oss mer om trenderna än ett gammalt avsnitt av serien Vänner eller korta magtröjor. Kombinera en kort tröja med vår camisole i mjuk merinoull. Du undgår gåshud på magen samtidigt som du slipper att känna dig som en tonåring igen.