Stories

4 steg till vår i garderoben

1. Börja med det uppenbara - rensa bort jackor, vinterjackor och tjocka tröjor! Se till att dina kläder är rena och packa dem gärna i något som andas, såsom en pappkartong eller papperspåse. Ett bra sätt att skydda kläderna mot mal är att lägga dem i en tidning.

2. Mindre vinterkläder i garderoben = mer utrymme och bättre överblick! Nu kan du äntligen se vad du har i din garderob, och då kan det vara bra med lite rengöring. Kom ihåg att inga textilier ska kastas i vanligt hushållsavfall, inte ens trötta och slitna strumpor, strumpbyxor och underkläder. Kläder som inte lämpar sig för återanvändning kan du lägga i en påse och skicka till återvinning.

3. Behöver du nya kläder för våren? Gör en lista och prioritera. Investerar du i klassiska kvalitetsplagg så kan de användas säsong efter säsong. Det är mer hållbart, billigare på lång sikt, och mer stilsäkert.

4. Se till att ha bra basplagg som grund i garderoben. I sommar behöver du strumpor som inte visas och underkläder som tål dagsljus:

  • Fyll på med no-show strumpor till säsongens sneakers och låga sommarskor
  • Skaffa dig spetsunderkläder, då gör det inget om BH-bandet kikar ut under en ärmlös topp, eller om spetskanten syns en aning under den vita linneskjortan. Tvärtom kan det vara en fin extradetalj.
  • En bra t-shirt BH som ger naturlig form och har minimala sömmar är ett måste under tunna t-shirts under vår och sommar. Pierre Roberts Soft Bra har djup skärning – perfekt för v-hals och skjortor med knappar.
  • Med Invisible-trosor undviker du mindre smickrande troskanter under tunna byxor och sommarkjolar.
  • Är det småkallt eller har du bara inte lust att ventilera bleka vinterben för första gången? Hudfärgade strumpbyxor är inte vad de en gång var. Ultratunna tights i 10 denier är ”osynliga” och ger intryck av bara, jämna och fina ben.

 

Filtrera

Filtrera

Sortera