Stories

5 anledningar till att uppdatera underklädesgarderoben

Efter en lång vinter är inget bättre än att byta ut garderoben till enkla sommarplagg i friska, energigivande färger. Även om tjocka stickade tröjor är de första som åker ner i källaren ska du inte underskatta glädjen att ge underklädesgarderoben ett litet lyft också. Här är fem bra anledningar till att byta ut dina gamla underkläder.

1. En lätt vindpust kan vara behaglig i sommarvärmen. Men plötsligt kommer en starkare vind som lyfter upp kjolen och avslöjar dina underkläder till allt och alla. Vid sådana tillfällen gissar vi att du kommer vara tacksam för en täckande trosa i en fin färg. Låt Pierre Robert Cotton Boxer Lace i mint rädda dagen.

2. Synliga troskanter är aldrig smickrande – speciellt inte under en vit byxa eller en tight pennkjol. Med Pierre Roberts Invisible Hipster Lace undviker du detta problem. Trosans unika kant gör att den håller sig på plats och att den inte syns under tunna material. Sommarens Invisible Hipster kollektion har en mjuk och elastisk spetskant överst – perfekt till dagar som du önskar det lilla extra.

3. Om färgerna på underkläderna har bleknat efter otaliga tvättar kan det vara på tiden att göra sig av med de gamla grå varianterna.

Ersätt slitna, trista trosor med sprakande färger som gör dig glad och får dig att tänka på härliga sommardagar.

4. Ska du tillbringa semestern på en strandpromenad? Då rekommenderar vi att du packar väskan med nya, fräscha underkläder innan du hoppar på flyget. Att få tag på nya trosor i tropiska områden kan vara en utmaning så det kan vara en bra idé att köpa några extra innan resan.

5. Ska du gå på festival i sommar? Då kan det passa med jeans med lägre midja – en perfekt anledning till att ha trosor med spetskant. En hint av en färgrik spetskant över byxkanten ger ett schysst och lekfullt uttryck. Pierre Roberts Invisible Hipster i Rosa passar utmärkt till festivalen.

Filtrera

Filtrera

Sortera