Pierre Robert Soft Lace

9 anledningar till att köpa spetsunderkläder

Ingenting är bättre än spets när du vill känna dig fin innerst till ytterst. Men du behöver inte vänta till alla hjärtans dag för att unna dig underkläder med det lilla extra. I Pierre Roberts nya Soft Lace kollektion hittar du spetsunderkläder som bryter reglerna. De är faktiskt så sköna att du kan använda dem varje dag! Tvekar du fortfarande? Här är nio bra anledningar till att du slipper att spara spetsunderkläderna till speciella tillfällen.

1. Våra nya spetsunderkläder är designade med både mode och komfort i fokus. Vi har jobbat med allt från snitt till passform och placering av sömmar för att säkra att kollektionen blir lika skön som den är att se på, säger Produktchef i Pierre Robert, Jannikke Hannevik.

2. Till skillnad från obekväma underkläder som blir liggande i garderoben, består Soft Lace kollektionen av ett spetstyg som är extra mjukt och elastiskt.

3. Soft Lace Bra Top och Soft Lace Hipster är fodrat med mjuk modal, ett tyg som ofta används i sängkläder och morgonrockar då det är skönt mot huden.

4. Den lätta fodringen i Soft Lace Bra Top ger bröstvårtorna extra skydd så de inte syns genom tyget.

5. Soft Lace Bra Top har en “flexible fit”; det vill säga att tyget är elastiskt och axelbanden är justerbara. Inga formade kupor eller byglar begränsar passformen eller skär in vid bysten.

6. Soft Lace kollektionen kommer i färgerna Barley Black, Navy och Vanilla. Med klassiska och neutrala färger som dessa kan du blanda spetsunderkläderna med andra plagg i tvättmaskinen utan att bekymra dig för att de ska släppa färg.

7. Ingenting är bättre under en tunn blus än en BH som inte syns. Soft Lace Bra Top i Vanilla är den perfekta BH:n att använda under ljusa överdelar som annars kräver ett underlinne.

8. Ett specialdesignat snitt på Soft Lace Hipster gör att trosan inte kryper uppåt.

9. Soft Lace Hipster och Soft Lace Cheeky ger inga synliga troskanter.