Pierre Robert trenings-BH i mulesingfri merinoull 2016 - Sport Collection Wool

Stories

Därför bör du använda
bh och trosa i ull

Använder du fortfarande trosor och BH i bomull under ullunderstället?
Det kan hämma effekten.

De flesta av oss vet att vi bör ha ull närmast kroppen under vintern, men helt närmast har många trosor och BH i bomull eller syntet. Varför inte ull? Först och främst- glöm farmors gamla ullunderbyxor. Dagens trosor och BH i merinoull sticks inte, de är tunna och mjuka med bra elasticitet i snygga färger och bra passform.

Pierre Robert treningsull - Ull BH og tights i merinoull - Sport Collection Wool AW16

Ullunderkläder bör användas direkt mot huden, därför bör också BH och trosor vara i ull.

Ull har helt unika egenskaper som gör att det är perfekt till underkläder. Det reglerar temperaturen och är värmeisolerande i kyla. Ull transporterar bort fukt från huden så att du inte känner dig svettig och börjar frysa, och det har självrenande och bakteriehämmande egenskaper som hindrar lukt och gör att du kan använda plaggen många gånger mellan varje tvätt.

För att dra nytta av ullunderkläder måste det användas direkt mot huden. De positiva egenskaperna blir hämmade om du har ett mellanlager med BH och trosor i bomull eller syntetiska material. Om du blir svettig kommer bomullen att dra till sig fuktighet och kännas kall och blöt mot huden.

 

NÄR ÄR DET LÄMPLIGT ATT ANVÄNDA TROSOR OCH BH I ULL?

 

Pierre Robert trenings-BH og truse i ull, Sport Collection Wool AW16.

1. Ute i naturen på hösten/våren.

2. I snön, speciellt om du växlar mellan att vara aktiv och stillasittande i snön, som i exempelvis kälkåkning.

3. I skidbacken; det är ett känt fenomen att man blir svettig på vägen ner, och fryser på vägen upp. Ullunderkläder håller dig torr och isolerar mot kalla stolliftar.

4. Till vardags! Ull känns behaglig i de flesta situationerna, och Pierre Roberts ullunderkläder är tillräckligt fina att användas under vardagsoutfiten.

PS- en BH i ull är extra fin till gravida och ammande! Ull är mjukt och kan motverka infektioner.

Filtrera

Filtrera

Sortera