Alle Pierre Robert plagg utvikles av vårt Skandinaviske designteam i Oslo.

OM VÅRT DESIGN

Designat för din vardag

Med varumärken och tidsriktig design inspirerar vi den skandinaviska kvinnan - varje dag.

Vi anser att det är möjligt att se bra ut och samtidig känna sig bekväm. Pierre Robert erbjuder skräddarsydda plagg för en skandinavisk livsstil, vilket ställer höga krav. Materialen skall vara av hög kvalitet, passformen skall vara perfekt och plaggen ska vara stilrena och tidsriktiga – och samtidigt bekväma för en hektisk vardag.

Alla våra plagg designas och utvecklas av vårt skandinaviska designteam i Oslo.

Våra kollektioner följer de aktuella trenderna och uppdateras varje säsong och vi utgår alltid från skandinavisk minimalism. Vi fokuserar på rena linjer och enkla smickrande snitt tillsammans med bra material.

All våra plagg designas och utvecklas av vårt skandinaviska designteam i Oslo. Teamet består av chefsdesigner Jorunn Heggdal, Bente Helstrøm och tillhörande frilanserare. För varje plagg involveras också en inköpare och en produktchef.

 Vi lägger mycket tid på utveckling av ett nytt Pierre Robert-plagg. Plaggen blir testade i olika materialkompositioner och färger, i ett tätt samarbete med våra kunniga och erfarna leverantörer. Materialen ska kännas mjuka mot huden och prestera på funktionella egenskaper som är aktuella för plagget, till exempel fukttransport och elasticitet.

Våra plagg måste uppfylla hållbarhetskrav som bland annat våra strikta riktlinjer för kemikaliebruk. Vi lägger även stor vikt vid djurskydd i ullproduktion och köper endast certifierad mulesingfri ull.

Innan plaggen lanseras på marknaden blir de testade på ett flertal personer i Oslo. Testning och justering under produktutvecklingen hjälper oss att hitta den bästa passformen och rätt mått för varje storlek.

Våra plagg ska kunna användas av så många som möjligt. Alla individer är olika men vi vet att nordiska kvinnor, män och barn generellt är längre och större i storleken än längre söderut i Europa. Vi är angelägna om att våra plagg ska sitta bra och vara komfortabla för alla. En storlek sträcker sig ganska långt i Pierre Robert och tar hänsyn till både de som är lite mindre och lite större innanför sin storlek.  Är du osäker på vilken storlek du ska köpa kan du använda vår storleksguide för att finna din rätta storlek.

 

 

OM VÅRA DESIGNERS

Jorunn Heggdal - Design Manager i Pierre Robert

JORUNN HEGGDAL:
CHEFSDESIGNER

Som barn ritade Jorunn kläder till pappersdockor och på gymnasiet gick matematiklektionen åt till att teckna modeskisser. Nu är hon chefsdesigner för Pierre Robert.

LÄS MER

 

 

 

Bente Helstrøm - Designer i Pierre Robert

BENTE HELSTRØM:
DESIGNER

Nästan alla barn i Norge äger underkläder designade av Bente. De flesta av mönstren – robotar, sjömonster, hjärtan och bokstäver tecknar Bente för hand.

LÄS MER

 

 

 

 

 

Filtrera

Filtrera

Sortera