Pierre Robert X Hanneli Long-sleeve merino wool navy

Hanneli X Pierre Robert

Det här är Hanneli

Hanneli Mustaparta är tidigare norsk modell och jobbar som influencer, varumärkeskonsult och art director. Hon blev upptäckt av fotografen Per Heimly 1999, och är i dag en framstående person inom modevärlden.

Hanneli for Pierre Robert - camisole

Efter att hon drog sig tillbaka från modellkarriären för att fullfölja en karriär inom styling, började Hanneli också skriva för flera modemagasin. Hon upptäckte snart att hennes bidrag hade slagkraft, och inte bara i Norge, men också internationellt. 2009 satte hon därför upp sin egen blogg, Hanneli.com, vars framgång ledde till samarbeten med några av världens största varumärken – Louise Vuitton, Chanel, Dior och Calvin Klein – för att nämna några, och som freelancande fotograf för Vogue och Vogue.com.

...Louise Vuitton, Chanel, Dior och Calvin Klein – för att nämna några. Dessutom fick hon en roll som freelancande fotograf för Vogue och Vogue.com.

Hanneli la ner bloggen 2015, men hennes avslappnade och coola skandinaviska stil fortsatte att dra till sig uppmärksamhet från lyxiga modehus världen över, där hon i dag inte bara jobbar med influencer-projekt och kampanjer, men också bakom kameran, som konsult och art director. Kreativitet är en röd tråd genom Hannelis liv, och hon söker sig alltid till värdefulla samarbeten med varumärken som delar den värderingen.

Hanneli har varit gästdesigner på höstens Wool Collection från Pierre Robert, bestående av långärmade tröjor, t-shirt, linnen, sockor och ett loungewear-set – allt i mjuk merinoull.