Stories

Från jobb till fest

3 tips för att snabbt bli redo för festen!

Det är aldrig för tidigt att börja tänka på festsäsongen. Innan du vet ordet av det är det december och julbord, tjejmiddagar och andra festligheter som fyller upp kalendern. Även om festligheterna planeras i tid kan du riskera att jobba över när väl det är dags för julbord. Då är det bra att ha festoutfiten bestämd, så att du kan komma från kontoret till festlokalen så fort som möjligt.

 

Pierre Robert trenings-BH og truse i ull, Sport Collection Wool AW16.

1. Vill du snabbt bli redo för fest är det viktigt att välja de bästa strumpbyxorna. Du vet vad som händer när du drar på dig nylonstrumpbyxorna lite för fort? Vipps, har du ett hål och du har inget annat val än att gå utan strumpbyxor i december-kylan.

I år är det dilemmat lätt att undgå. Pierre Roberts Thin Wool Tights är tunnare och mer finstickade än vanliga, tjocka ullstrumpbyxor och passar därmed perfekt till både vardags och fest. Använd strumpbyxorna till jobb-outfiten, så slipper du byta och frysa.

2. När du har lite tid är ingenting mer stressande än en komplicerad outfit - så håll den enkel! Välj bort blusar som måste strykas och kjolar med många knappar. En topp med stram hals kan förstöra frisyren när den ska träs över huvudet, och är du beroende av att någon ska knäppa armbandet kan det vara bra att dra ner på accessoarerna- speciellt om du är den enda kvar på kontoret.

3. Kamouflera julbordsklänningen under en stor och skön stickad tröja när du är på jobbet. När arbetsdagen är över är det bara att lägga koftan på stolen och byta ut jobbskorna till ett par party-pumps.