1 topp, 3 outfits

Så stylar du säsongens t-shirt i merinoull

Det är en konst att klä sig – speciellt på höst- och vinterhalvåret. Ofta behövs det inte mer än en hård vind för att blåsa bort alla våra ambitioner till inspirerande outfits. Vi tänker mindre mode och mer värme. Högst upp på agendan står att skydda kroppen från naturens skoningslösa kyla.

Men även när det sura höstvädret härjar som värst är det fortfarande möjligt att vara kreativ i klädväg. Med merinoull närmast kroppen kan du hålla både värme och stil den här säsongen. I år har nämligen Pierre Roberts skandinaviska designteam utvecklat en ”must-have” t-shirt i merinoull och det miljövänliga naturmaterialet Tencel®, som är tillräckligt tunn för att användas under blusar och skjortor, och tillräckligt varm för att skydda sig mot nordiska väderförhållanden. En längre passform gör att tröjan inte glipar i midjan och en extra lång ärm ger en skyddande effekt under kyliga dagar. Nedan hittar du tre enkla, fräscha och moderiktiga sätt att styla Pierre Roberts nya Wool T-shirt på.

Till kjolen

Ingenting slår kombinationen av en tight topp och en kjol som är hög i midjan. Prova den mörkgrå merinoull t-shirten under en knälång skinnkjol i en av höstens it-färger (mossgrön, cognac eller burgunder). Häng en oversized svart tröja över axlarna och avsluta med Pierre Roberts svarta 50 denier strumpbyxor med transparanta ränder.

Till kostymbyxan

För en lite mer informell och oförutsägbar stil, byt ut den traditionella vita skjortan mot Pierre Roberts Wool T-shirt nästa gång du har kostymbyxor. Spetsa din outfit med ett par statement smycken. Långa pärlhalsband eller ett tjockt halsband i förgylld metall kommer att väcka uppmärksamhet i höstmörkret och sätta fokus på t-shirtens smickrande urringning.

Till kavajen

Använd Pierre Roberts merinoull t-shirt under en kavaj i mjukare tyg. De olika lagren och kontrasten i materialen vill göra en annars vardaglig jobboutfit mycket mer intressant. För ett mer edgy uttryck, våga dig ut på herrtrenden genom att knyta en tunn silkesslips runt halsen à la den ikoniska kostym-looken av Yves Saint Laurent.

Filtrera

Filtrera

Sortera