REGELBUNDNA ERBJUDANDEN

Shoppa smart. Alltid.

Trött på uttvättade underkläder, trasiga strumpbyxor och strumpor som saknar en kompis? Oroa dig inte – vi har gjort det enkelt för dig att uppdatera underklädesgarderoben till hela familjen. Här finner du alla våra stående erbjudanden samlat på ett ställe.

 

FIN UNDER: 4 för 3 PÅ TROSOR

Har du en favorittrosa? Några kanske är för små, några är endast till fest, medan andra är okej när du kryper under täcket. Det som är närmast huden ska vara behagligt och funktionell, men vi känner oss extra fina när underkläderna är nya och snygga. Skaffa dig några nya godbitar till underklädeslådan – som inte har sliten resår eller förstörda spetskanter.

Här får du 4 för 3 på damtrosor. Du får också 4 för 3 på säsongens barntrosor här.

 

SINGEL-STRUMPA SÖKER PARTNER: 5 för 250

Lägg lite extra omtanke i valet av strumpor, så kommer dina fötter att tacka dig. Under vintern är det smart att investera i bra ullstrumpor, ett material som håller fötterna både varma och torra. Under våren och sommaren är bomull eller modal bra naturliga materialalternativ som andas.

Vi är övertygade om att tvättmaskinerna äter upp våra strumpor. Om du blir gråhårig av att leta efter strumporna och har byrålådan full av trasiga singel-strumpor så är det på tiden att investera i några nya par. Håller du dig till en färg så gör det inget om en eller två tappas bort – alla strumpor matchar oavsett!

fem par damstrumpor för 250 kronor eller fem par herrstrumpor för 250 kronor.

 

Spana in våra strump-regler för män!

 

Bli av med alla trasiga singel-strumpor och fyll upp byrålådan med nya fräscha par. Vi ger dig 5 för 250 kronor.

GOOD NIGHT – SLEEP TIGHTS: 4 för 3 på strumpbyxor

Om du har tjocka strumpbyxor i byrålådan är det enklare att använda kjol och klänning under vintern, och du får mer ut av din garderob. Att ha strumpbyxor i olika färger och mönster gör det enkelt att skapa variation i vardagen, medan ett par statement tights kan förvandla en annars enkel outfit.

Det är på tiden att säga hejdå till trasiga strumpbyxor. Fyll upp byrålådan, så du alltid är rustad och klar. Här får du 4 för 3 på damstrumpbyxor.

Att välja rätt strumpbyxor för alla tillfällen.

 

BARGAINS FOR BOYS: 4 för 3 på kalsonger

Satsa på kvalitet inifrån och ut: bra boxers ska sitta bra, vara bekväma och se bra ut. På Pierre Robert skiljer vi på boxer till träningen och till vardags -  och det med rätta. Träningsboxers i mikrofiber är behandlat med MaxDry™ teknologi som för bort fukt från huden och torkar snabbt. Vardagsboxers är tillverkade i ventilerande bomull och detaljer som gör dem mer bekväma.

Om det är på tiden att rensa byrålådan på trasiga kalsonger så hittar du 4 för 3 på alla herrboxers här.

 

ALLT KAN ÅTERVINNAS

Gamla strumpor, strumpbyxor och underkläder kan återvinnas – och ska inte kastas i det vanliga hushållsavfallet. Lägg dem i en egen påse, märk dem med ”textilavfall/till återvinning” och lämna dem i närmsta klädåtervinning. Läs mer om sortering av textilavfall.